dénes évi

Amennyiben kérdésed merül fel a konzultációkkal, csapatdinamika térképezéssel, a képzésekkel vagy az Objektív Személyiségelemzést érintő bármely témával kapcsolatban, várom jelentkezésed.

denesevi@denesevi.hu 
+36 70 347 44 47

Hiszem, hogy nem a névjegykártyára írt rang vagy.
Nem is az, akinek gondolod magad vagy akinek gondolnak téged.
Az vagy, amit adni tudsz másoknak.
(dénesévi)

Mindig is kedveltem a biológiát, a fizikát és a matematikát. Nincs azóta sem másképp, ezzel foglalkozom a mai napig. Hiszen ezek segítségével az ember és az, ami benne rejlik meghatározható és értékké formálható.

Bár az orvosi egyetemen kezdtem a pályámat, mégsem éreztem, hogy az lenne az én utam. Végül közgazdász lettem, melyben szintén az embert kerestem. Diplomamunkámat szervezetfejlesztésből készítettem.

A 14 év, Unilevernél töltött kommunikációs vezetői pozíciót követően, gyermekeim születése után döntöttem úgy, hogy tudásomat azok szolgálatába állítom, akik saját fejlődésük és önmegismerésük által szeretnének önazonosak, és így boldogabbak és hatékonyabbak lenni.

2006-ban végeztem akkreditált coachként, azonban a coach technikánál még fontosabb volt számomra az ember megértése.

Számtalan helyen és módon képeztem magam, így alakult ki az az egyéni módszertanom, az Objektív Személyiségelemzés is, amely által a kliensek objektív rálátást kaphatnak életútjukra, a kihívásokra és a megoldási lehetőségekre, személyiségdinamikájukra és tehetségükre.

Szívügyem az önmegértés objektív útja mellett a női és férfi kapcsolatok témája. A két nem különbözőségét könnyed formában, ugyanakkor mély tartalommal segítek megérteni. A női és férfi (illetve úgy általában) kommunikáció az egyik fő területem, módszeremben azt mutatom meg, miképp foghatjuk ki a szelet a vitorlából, és hajthatjuk azt mindannyiónk szolgálatára.

Tudatosság Kártyáim (Tudatos Nő, Tudatos Férfi, Tudatos Teremtés, Tudatos Boldogság és Tudatos Párkapcsolat) gondolatébresztőként szolgálnak azok számára, akik nyitottak arra, hogy a színfalak mögé lássanak – akár a magánélet, akár az üzlet terén.

Könyveim mélyebb megértést adnak az élet láthatatlan összefüggéseit illetően – legyen az regény, mesekönyv vagy szakkönyv.

Nemrég megjelent Tudatosság Társasjátékom másoknak segít saját válaszaik megtalálásában.

www.denesevi.hu

Életvezetés - ha magánéleti vagy karrier témában szeretnél gyorsítósávra kerülni
Vezetőképzés - ha jobb vezetővé szeretnél válni vagy megértenéd a csapatod működését
Képzések - ha szívesen támogatnál másokat is, mélyülj el a tudásban
Scroll to Top